سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و شنید مردى دنیا را نکوهش مى‏کند فرمود : ] اى نکوهنده جهان ، فریفته به نیرنگ آن ، به ژاژهایش دلباخته و به نکوهشش پرداخته . فریفته دنیایى و سرزنشش مى‏نمایى ؟ تو بر دنیا دعوى گناه دارى ، یا دنیا باید بر تو دعوى کند که گنهکارى ؟ دنیا کى سرگشته‏ات ساخت و چسان به دام فریبت انداخت ؟ با خفتنگاههاى پدرانت که پوسیدند ؟ یا با خوابگاههاى مادرانت که در خاک آرمیدند ؟ چند کس را با پنجه‏هایت تیمار داشتى ؟ و چند بیمار را با دستهایت در بستر گذاشتى ؟ بهبود آنان را خواهان بودى ، و دردشان را به پزشکان مى‏نمودى . بامدادان ، که دارویت آنان را بهبودى نداد ، و گریه‏ات آنان را سودى . بیمت آنان را فایدتى نبخشید ، و آنچه خواهانش بودى به تو نرسید ، و نه به نیرویت بیمارى از آنان دور گردید . دنیا از او برایت نمونه‏اى پرداخت ، و از هلاکتجاى وى نمودارى ساخت . دنیا خانه راستى است براى کسى که آن را راستگو انگاشت ، و خانه تندرستى است آن را که شناختش و باور داشت ، و خانه بى نیازى است براى کسى که از آن توشه اندوخت ، و خانه پند است براى آن که از آن پند آموخت . مسجد محبان خداست ، و نمازگاه فرشتگان او ، و فرود آمد نگاه وحى خدا و تجارتجاى دوستان او . در آن آمرزش خدا را به دست آوردند و در آنجا بهشت را سود بردند . چه کسى دنیا را نکوهد حالى که بانگ برداشته است که جدا شدنى است ، و فریاد کرده است که ناماندنى است ، گفته است که خود خواهد مرد و از مردمش کسى جان به درنخواهد برد . با محنت خود از محنت براى آنان نمونه ساخت ، و با شادمانى‏اش آنان را به شوق شادمانى انداخت . شامگاه به سلامت گذشت و بامداد با مصیبتى جانگداز برگشت ، تا مشتاق گرداند و بترساند ، و بیم دهد و بپرهیزاند . پس مردمى در بامداد پشیمانى بد گوى او بودند و مردمى روز رستاخیز او را ستودند . دنیا به یادشان آورد ، و یادآور شدند . با آنان سخن گفت و گفته او را راست داشتند . و پندشان داد ، و از پند او بهره برداشتند . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :4
بازدید دیروز :0
کل بازدید :787
تعداد کل یاداشته ها : 1
103/9/30
10:18 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
mansorkhademy[0]

خبر مایه

 

آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه

 

  بسمه تعالی

محل اجرا:

تعداد فراگیر‌:

 تاریخ اجرا:

 

مجری :

مدت اجرا: 45 دقیقه

پایه :

شماره طرح درس:

نام درس: علوم تجربی

موضوع درس :

 صفحه :

 

مشخصات کلی

 

اهداف کلی (ارتباط عناصر پنجگانه با چهار عرصه ):

اهـــداف

 

اهداف رفتاری (پیامد)  : در پایان این درس انتظار می رود دانش آموزان بتوانند:

     سطح 1 :    

سطح 2 :

سطح 3 :

1- رسانه های آموزشی:

روش ها و رسانه ها

 

2- روش های تدریس:

زمان

1- سلام و احوال پرسی ، حضور و غیاب ، بررسی تکالیف و .. :

قبل از تدریسمراحل

 

3

2

2- تعیین رفتار ورودی:

 (پیش نیازها پاس شده اند یا نه ؟در زنگ علوم پایه اول مشاهده به کمک حواس را یاد گرفته اند تا در زنگ علوم پایه دوم یادداشت برداری تدریس شود ؟ )

 

2

3 ارزشیابی تشخیصی :

 (با سوالاتی می فهمیم دانش آموزان از درس جدید چه اندازه می دانند  ؟ و مهارت ورود به درس جدید را دارند ؟)

4

3-ایجادانگیزه( می تواند صفحه عنوانی یا سوالی باشد مربوط به درس که دانش آموز بعداز خواندن متن و درگیر شدن پاسخ را کشف کند یا . . . ):

آمادگی

 

22

فعالیت فراگیران

 

 

-ارائه درس: فعالیت معلم

ارزشیابی تکوینی در حین تدریس انجام می شود . ) )

 

اجرای تدریس

 

4

5-جمع بندی ونتیجه گیری: 

 تکمیلی (بعداز تدریس)

 

4

6- ارزشیابی پایانی (سوالاتی از درس تدریس شده پرسیده می شود):

تکمیلی

(بعد از تدریس)

2

7- تعیین تکلیف :

2

8- تعیین موضوع جلسه آینده :


92/2/27::: 10:0 ص
نظر()